Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Tiver
Tips omtrent wonen en interieur.
www.tiver.nl
Oudholland Kantoormeubelen
Oudholland is al bijna 50 jaar dé specialist op het gebied van hoogwaardige kantoormeubelen en functioneel bedrijfsmeubilair.
www.oudhollandkantoormeubelen.nl
Linterieur
Webwinkel met sfeervolle, landelijke woonaccessoires, hebbedingen en Franse zepen.
www.linterieur.nl
advertentie
Woonwinkel C'est la Vie
Het idee om een woonwinkeltje te beginnen, heb ik in Frankrijk gekregen. Daar was ik bij iemand op bezoek die zelf een kasteel met prachtige meubels en sfeerartikelen had ingericht.
www.cestlavieroermond.nl
Kijkenkiezen.nl
Site van 150 onafhankelijke woonwinkels: specialisten in woninginrichting, tapijt, vinyl, gordijnen en zonwering.
www.kijkenkiezen.nl
Multimeubel
Multi Meubel is uw partner op het gebied van kantoorinrichting. Voor een goed advies en snelle levering van uw kantoormeubelen bent u bij ons aan het goede adres.
www.multimeubel.nl
Allround Office
Wij leveren een breed assortiment nieuwe en gebruikte kantoormeubelen. Daarnaast hebben wij altijd scherpe aanbiedingen "zo goed als nieuwe kantoormeubelen".
www.allroundoffice.nl
Lebourse Living Company
Webwinkel voor interieur en designaccessoires, handicraft, kleinmeubelen, gifts en gadgets.
www.lebourse.nl
Binnenhuisarchitecten Vergelijken
Vind en vergelijk binnenhuisarchitecten voor woninginrichting en interieuradvies.
www.binnenhuisarchitecten-vergelijken.nl
advertentie
Simad
kantoorinrichting met persoonlijke aandacht voor uw kantoormeubilair. Voor kantoormeubelen en projectinrichting ondersteund door persoonlijke service.
www.simad.nl
ABR Kantoorinrichting
ABR Kantoormeubilair, verkoop en verhuur van kantoormeubilair (nieuw en gebruikt)
www.abrkantoorinrichting.nl
Kantoor meubelland
Bekijk en bestel online vele soorten kantoormeubelen. Van bureaustoel tot barkruk, van vitrinekast tot brandkast, u vindt alles bij Kantoormeubelland.
www.kantoormeubelland.nl
Resultaten: 25      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.