Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

He design
HE design is een ontstaan in Nederland, Tilburg. De zitmeubelen van HE design zijn van hoog kwaliteit met een prettig zitcomfort.
www.mokana.nl/he-design
Tiver
Tips omtrent wonen en interieur.
www.tiver.nl
Binnenhuisarchitecten Vergelijken
Vind en vergelijk binnenhuisarchitecten voor woninginrichting en interieuradvies.
www.binnenhuisarchitecten-vergelijken.nl
advertentie
Home Deco
Webwinkel met een groot assortiment woonaccessoires en lifestyle artikelen. De kaarsen zijn van Europese topkwaliteit en hebben zeer veel branduren.
www.home-deco.nl
Interieursite
Actualiteiten, nieuws en agenda voor vakmensen uit de interieur en exterieur sector.
www.wegwijzerinterieur.nl
Kijkenkiezen.nl
Site van 150 onafhankelijke woonwinkels: specialisten in woninginrichting, tapijt, vinyl, gordijnen en zonwering.
www.kijkenkiezen.nl
Woonwinkel C'est la Vie
Het idee om een woonwinkeltje te beginnen, heb ik in Frankrijk gekregen. Daar was ik bij iemand op bezoek die zelf een kasteel met prachtige meubels en sfeerartikelen had ingericht.
www.cestlavieroermond.nl
Lebourse Living Company
Webwinkel voor interieur en designaccessoires, handicraft, kleinmeubelen, gifts en gadgets.
www.lebourse.nl
Alice Muurschilderingen
Alice Muurschilderingen maakt originele muurschilderingen die passen in iedere woonstijl.
www.alicemuurschilderingen.nl
advertentie
101 Woonstickers
Een serie interieurstickers waarmee je snel je huis een andere sfeer geeft. Precies zoals je zelf wilt. Een kwestie van opplakken en klaar.
www.101woonstickers.nl
ViDa Visuals
Gespecialiseerd in grafisch ontwerp en digitale beeldbewerking. Verder is er ook interieurstyling, decor en standbouw en productvormgeving te vinden.
www.vidavisuals.com
Woonnet
Alles over wonen en inrichting.
www.woonnet.com
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.