Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Volg Het Geld
Biedt columns, tips, beleggingsadviezen en nieuwsberichten.
www.volghetgeld.nl
Investeer In Polen
Ondersteuning in bedrijfsovernames, vastgoedbeleggingen en investeringsprojecten in Polen.
www.investeerinpolen.nl
Investeren In Appartement
Zij verlenen u hulp bij het investeren in vastgoed voor belegging, of in een belegging om van te leven, het nuttige met het aangename verenigen.
www.investment-coach.nl
advertentie
Seguro Invest
Dit is de site van Serguro Invest voor investeren in vastgoed, onroerend goed.
www.seguro-invest.nl
VastgoedDirect.nl
Op VastgoedDirect.nl vindt u een groot aanbod beleggingspanden, voornamelijk in Nederland. Door te investeren in direct vastgoed realiseert u direct een maandelijkse cashflow.
www.vastgoeddirect.nl
Tropea Properties
Als u overweegt te investeren in onroerend goed of een tweede huis in het buitenland, zoekt u een betrouwbare partner die bekend is met het gebied en de lokale omgangsnormen.
www.tropeaproperties.com
Tool Investments
Zij geven u advies over investeren in Centraal-Europa vanuit vestigingen in TsjechiŽ, Slowakije en RoemeniŽ.
www.tool-investments.com
Onroerendgoedbuitenland.com
Zij hebben zich gespecialiseerd in het selecteren van de beste onroerend goed investeringen over de hele wereld.
www.onroerendgoedbuitenland.com
Investeer nu
Haal meer dan 29,6% rendement op uw investering met beperkt risico.
www.investeernu.com
advertentie
Resultaten: 9      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.