Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Rode Kruis voor Jongeren
De site van het Rode Kruis voor jongeren in Nederland. Bied je hier aan, of verkrijg meer info.
jongeren.rodekruis.nl
Jongerentalk
Jongerentalk is een forum voor jongeren, door jongeren. Praat hier over vanalles en nog wat.
www.jongerentalk.nl
Jeugdnetwerk
Plaats links over jouw jeugdorganisatie, download scripties & projectplannen,discussieer!
www.jeugdwerknet.nl
advertentie
Jeugdinformatie Nederland
De site van het expertisecentrum over jeugd en opvoeding in Nederland. Nieuws, thema's , producten , projecten & dienstverlening.
www.jeugdinformatie.nl
Jeugd Orkest Nederland
Site over Jeugd Orkest Nederland; over het orkest, foto's, opnames, enzovoorts.
www.jeugdorkest.nl
Het Nederlands Jeugd Strijk Orkest
De officiŽle site van het Nederlands Jeugd Strijk Orkest met info over het orkest, hun agenda, audities en nog veel meer.
www.njso.nl
No Time 4 School
Jongerenwebsite: jouw speciaal plekje om er te vertoeven met forum, chatroom, artikels, kalender en meer...
www.notime4school.net
Jeugdschaatsen Zaanstreek
Schaatslessen voor de jeugd in de Zaanstreek.
www.jeugdschaatsenzaanstreek.org
Jeugdauteurs bij Lannoo
Lannoo's Kinder- en Jeugdboekenfonds omvat fictie en non-fictie voor de jeugd.
www.lannoo.com/kindenjeugd
advertentie
ACM Europe La famille Berger
ACM Europe brengt met het jeugdboek 'La famille Berger' het Frans dichter bij de 10-12-jarigen.
www.acmeurope.com/berger
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.