Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Kadoshop Carestique
Winkel met een uitgebreid assortiment met leuke en betaalbare kado-artikelen.
www.carestique.nl
De Kadotheek
Hier vindt u aparte cadeaus, leuke beeldjes, speelgoed, feestelijke artikelen voor diverse gelegenheden zoals huwelijken, geboortes en verjaardagen.
www.dekadotheek.nl
Woodies-Son
Unieke, persoonlijke, houten kraamcadeau's beschilderd naar uw ontwerp, bijvoorbeeld een geboortekaartje, of de favoriete stripheld van uw kind, en houten speelgoed, los te koop maar ook om een kraamcadeau mee te vullen.
www.woodies-son.nl
advertentie
Cadeaus met een Knipoog
Hippe, vrolijke, kleurrijke cadeaus: anders dan anderen. De cadeauwinkel met kleurrijke woonaccessoires, betaalbare kitsch, trendy tassen, mexicaans tafelzeil, hippe kinderartikelen en Pandora-style bedels.
www.trendy-mix.nl
Kadobon Online
Compleet overzicht van alle kadobonnen in Nederland.
www.kadobon-online.nl
Online Whisky Bestellen
De webwinkel van en voor de liefhebbers van een goed glas Schotse Single Malt Whisky, met meer dan 300 verschillende bottelingen tegen prijzen die zeer concurrerend zijn.
www.onlinewhiskybestellen.nl
Zus & Kado
Webwinkel voor exclusieve woonaccessoires en stijlvolle kado's. Wij zoeken naar bijzondere merken die net dat beetje extra hebben. Aan de kado`s voegen we een persoonlijke touch toe waardoor ze uniek zijn.
www.zusenkado.nl
Giftbasket
Cadeaumanden voor alle gelegenheden: geboorte, verjaardag, huwelijk, zakelijke relatie of gewoon zomaar.
www.giftbasket.nl
Mariamor-Shop
Kadoshop met een uitgebreid assortiment waaronder veel collectables.
www.mariamor-shop.nl
advertentie
Lique et Nique Kadoservice
Kado's die geheel voldoen aan de wensen van de besteller.
www.lique-et-nique.nl
ToebieDoebie
ToebieDoebie is een webshop in kraammanden, kindermanden, luierkado's en kraamkado's voor bedrijven en particulieren.
www.toebiedoebie.nl
Emalish
Originele kraam en kinderkado's, heel veel leuk speelgoed en handbeschilderd servies.
www.emalish.nl
Resultaten: 41      Pagina: 1  2  3  4 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.