Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Achilles Benelux B.V.
Producent van promotionele verpakkingen zoals kartonnen boxen, doos/deksel verpakkingen, multimedia verpakkingen en speciale ringbanden (te Geldermalsen).
www.achilles.nl
C&C Kartonnage
Flexibel in golfkarton. C&C biedt een verpakkingsaanbod van verschillende volumes. Dozen op maat. Gevestigd te Hedel.
www.c-en-c.nl
Verpakking Totaal
VerpakkingTotaal.nl is een handig portaal voor afnemers en producenten van verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Het adres voor al uw verpakkingen.
www.verpakkingtotaal.nl
advertentie
Vermijs kartonnage
Vermijs Kartonnage bv is specialist in de ontwikkeling en productie van kwalitatief hoogstaand vouwkarton verpakkingen.
www.vermijskartonnage.nl
SPH kartonnage
SPH Kartonnage bv. Klein maar dynamisch. Gespecialiseerd in de productie van golfkartonnen dozen.
www.sph.nl
Kollenburg kartonnage
Wij leveren tweedehands/gebruikte palletkappen, palletplaten en dozen. Deze worden voor onze klanten met zorg uitgezocht en geselecteerd. Deze doen in kwaliteit dan ook niet onder voor nieuwe verpakkingsmaterialen.
www.kollenburgkartonnage.nl
Eschbach kartonnage
Kartonnagebedrijf voor grote en kleine display's in grote of kleine formaten.
www.eschbach.nl
Acket kartonnage
Acket drukkerij-kartonnage heeft zich ontwikkeld tot een van de grootste en modernste bedrijven op het gebied van vouwkarton en direct bedrukte microgolf verpakkingen in Nederland.
www.acket.nl
Holbox
Holbox is een groep van vier bedrijven die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, vormgeven en produceren van kartonnen verpakkingen en displays.
www.holbox.nl
advertentie
BPF kartonnage
Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor het Kartonnage- en Flexibele Verpakkingenbedrijf.
www.bpfkartonnage.nl
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.