Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Kerst special
Alles voor en over Kerstmis.
www.kerstspecial.nl
KerstmisPlaza.nl
De leukste kerstsite van Nederland en BelgiŽ.
www.kerstmisplaza.nl
Kerstpakket Bestellen
Op zoek naar dat ene perfecte kerstpakket of eindejaarsgeschenk die u dit jaar wilt bestellen voor uw collega's of medewerkers? Bij Kerstpakket.net zult u zeker slagen.
www.kerstpakket.net
advertentie
Verstuur Een Kerstkaart
Verstuur een kerstkaart is een site waar u stijlvolle handgemaakte kerstkaarten kunt bestellen.
www.verstuureenkerstkaart.nl
123 Kerstpakketten
De specialist in op maat gemaakte kerstpakketten. U ziet een selectie van ons ruime assortiment. Van producten zoals de siropen van Belvoir, de thee van Revolution en de verschillende chocolades zijn ook andere smaken verkrijgbaar.
www.123kerstpakketten.nl
Kerstbomen Thuisbezorgd
Wij bezorgen kerstbomen aan huis in heel Nederland.
kerstboomthuisbezorgd.nl
Gratis Kerstkaarten
Aanbiedingen voor gratis kerstkaarten, fotokaarten, op maat gemaakte kaarten, visitekaartjes enz.
gratiskerstkaarten.maakjestart.nl
Vrolijke Kerst
Alles voor een vrolijke kerst.
www.vrolijkekerst.nl
Kerst Culinair
Prachtige culinaire site vol kerstrecepten: vlees, vis, vegetarisch en speciale kinderrecepten.
kerstculinair.favorietje.nl
advertentie
Kerstpakketten Plaza
Kerstpakkettenplaza is de grootste online leverancier van mooie, originele en luxe kerstpakketten. Bij ons heeft u ook het grootste en beste online overzicht van Nederland.
www.kerstpakkettenplaza.nl
Kerstpakketten Express
De online kerstpakketten groothandel voor uw traditionele, leuke en luxe (eigen keuze) kerstpakket. Originele kerstgeschenkenzijn een uitstekende stimulans voor uw eigen personeel en-of relaties.
www.kerstpakkettenexpress.nl
Feestdagen: overzicht datum
Feestdagen overzicht met de actuele datum: kerstmis, pasen, sinterklaas, halloween, pinksteren, hemelvaart.
www.feest-dagen.nl
Resultaten: 22      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.