Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Doos Vol Plezier
De leukste kinderfeestwinkel van het internet met draaiboeken, tips en feestartikelen in wel 30 thema's.
www.doosvolplezier.nl
Kids Party Adventure
Gratis draaiboeken downloaden voor kinderfeestjes. Wij vinden het een feest om feesten te organiseren. Met fantasie en enthousiasme starten wij zo'n 3 maanden te voren met een kinderfeest.
www.kidspartyadventure.nl
LeanTi Verkleedkisten
Verkleedkisten verhuur voor kinderfeesjtes thuis, verkleedkisten in diverse thema's: prinsessen, piraten, k3 ijsprinsessen, heksen, bakkers, zwarte pieten, enz.
www.leanti.nl
advertentie
Kinderfeessie
Alles over kinderfeestjes.
www.kinderfeessie.nl
Fun & Party
Online webwinkel met een groot assortiment feestartikelen voor uw verjaardag, kinderfeestje, geboorte, leeftijdslingers, Sinterklaas.
www.funenparty.nl
Kinderfeestjes
De online helpende hand voor drukke ouders met jarige kinderen. Vind leuke activiteiten voor kinderfeestjes en verjaardagen.
www.knalfeestjes.nl
Kinderanimatie aan huis
Een website welke kinderanimators rangschikt per regio, of animaties welke aan huis komen. Niets is zo gemakkelijk om uw kinderfeestje thuis te laten plaatsvinden.
www.kinderanimatie-in.be
Kinderfeestjes Forum
Zeer leuk forum waar je kan discussieren of je kinderfeestjes!
www.kinderfeestjes.nl
Cristallo Mozaiekplezier
Cristallo Mozaïekplezier verzorgt complete knutselpakketjes voor mozaiekspiegeltjes, mozaiekfotolijstjes en schelpenspiegeltjes.
www.cristallo.nl
advertentie
Kinderen
Alles voor je kindjes! Kleurplaten, tips voor feestjes, knutselen,...
kinderfeest.beginthier.nl
Kinder verjaardag
Wat te doen voor je kind zijn of haar verjaardag? Hier vindt je zeer veel leuke tips!
kinder-verjaardag.goedbegin.com
Goochelaar Jimmy
Kinderfeestje met goochelaar Jimmy. Verschillende goochelshows voor jong en oud.
www.illusionist.nl
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.