Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Schmink City
Grime voor groot en klein. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestjes thuis of om een groot evenement, wij toveren uw gasten klein of groot met veel plezier om in elke gewenste creatie.
www.schminkcity.nl
Grime
Hier vindt je letterlijk ALLES terug over grime.
www.grime.nl
Colours grime
Bij Colours Grime kunt u verschillende schminkcursussen of workshops volgen om ook zelf uw kind mooi te kunnen schminken.
www.colours-grime.nl
advertentie
Magic Faces Grime
Deze site biedt u kindergrime op jouw feestjes,bodypaint, bellypaint, tijdelijke tattoos enzovoorts...
www.magicfaces.nl
Spoelie Grime Nederland
Op deze site kan je de diensten inhuren van SPoelie grime, voor jouw evenementen!
www.spoeliegrime.nl
Grimeurs
Altijd al willen leren grimeren? Hier kan het!
www.grimeurs.nl
Schminkfeest
Het juiste adres voor schminken en grimeren van kinderen en volwassenen!
www.schminkfeest.nl
Hilde Grime
Persoonlijke website van Hilde Van Den Bremt. Zij verzorgt grime op je feestjes tegen schappelijke prijzen.
users.pandora.be/hildegrime/
Bodypaint Team Verstappen
Het bodypaintteam Verstappen is inzetbaar voor body-painting , face-painting, grime, kinder- en carnavalssminck.
www.bodypainteurope.com
advertentie
Resultaten: 9      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.