Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Daan Kuiper Klarinettist
Op deze website vindt u naast informatie over concerten en ensembles ook veel informatie over de klarinet, het repertoire voor de klarinet en zijn er downloads voor klarinettisten beschikbaar.
www.daankuiper.nl
Peter Van De Poel Klarinetten
Mijn naam is Peter van der Poel. Ik bouw houten blaasinstrumenten: blokfluiten, klarinetten en hobo's.
petervanderpoel.nl
Arnhems klarinettekoor
Het Arnhems Klarinetten Koor bestaat uit zo'n 20 amateur-klarinettisten. Zij bespelen de es-, bes-, alt-, bas-, contra-alt- en zelfs de contrabasklarinet, kortom de hele klarinetfamilie.
www.arnhemsklarinettenkoor.nl
advertentie
Tweedehands klarinetten
Overweegt U een tweedehands klarinet aan te kopen bezoek dan zeker onze site.
www.gebruikte-klarinet.nl
Andrea Slabbekoorn
De website van Andrea Slabbekoorn, Klarinettiste, docente en dirigente.
www.andreaslabbekoorn.nl
Kurios Klarinet Kwartet
Het Kurios klarinet kwartet, Vernieuwend anders.
www.kuriosklarinetkwartet.nl
Elly's klarinetatelier
Elly's klarinetatelier heeft zich gespecialiseerd in reparatie, revisie en onderhoud op het gebied van klarinet.
www.klarinet.eu
Klarinet info
Initiatief ter bevordering van de klarinetmuziek in Nederland.
www.klarinet.info
Bas De Jong klarinetmondstukken
Viotto mondstukken, de keuze van veel vooraanstaande Nederlandse klarinettisten.
www.basdejong.com
advertentie
Tijdschrift De Klarinet
De Klarinet is een tweemaandelijks tijdschrift, bedoeld voor klarinettisten en andere klarinet-ge´nteresseerden.
www.deklarinet.net
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.