Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Stalhouderij van den Eijk
Uw adres voor romantisch trouwen met prachtige trouwkoetsen.
www.vandeneijk.nl
Rijtuigmuseum Nederland
Het Nationaal Rijtuigmuseum geeft een algemeen beeld van de verschillende typen koetsen en sleden van de 18e tot de 20e eeuw.
www.rijtuigmuseum.nl
Koetsencentrale
Welkom op de site van Koetsencentrale Jacob van den Broek. Hier vindt u informatie over rijtuigenverhuur door geheel Nederland.
www.koetsencentrale.nl
advertentie
Koetshandel
Op onze website vindt u een compleet overzicht van al deze activiteiten. Mocht u belangstelling hebben in het aankopen of huren van een koets dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen
www.koetshandel.nl
Trouw koetsen
Wij verzorgen uw trouwerij tot in de puntjes met onze mooie authentieke rijtuigen getrokken door prachtige Friesche paarden.
www.trouw-koetsen.nl
De Lemerij bv koetsen
De Lemerij BV is leverancier van Rijtuigen, koetsen en marathonwagens. Tevens verkoopt De Lemerij BV tuigen en andere benodigdheden voor de mensport.
www.delemerij.nl
Hollee
U bent ge´nteresseerd in een koest, kar, marathonwagen, rijtuig of iets dergelijks.
www.hollee.nl
Kelders Koetsen
Kelders koetsen levert voor u op maat het rijtuig, de koets, wagen of de benodigde accessoires die bij u passen.
www.kcs-rijtuigen.nl
Stoeterij Everaert
U kunt bij ons terecht voor koetsen, marathonwagens, trainingswagens, sulky's, huifwagens, recreatiewagens, wagonettes,...
www.pa-everaert.be/koetsennl.html
advertentie
Koetsrestauratie
Alles over de restauratie van koetsen.
www.koetsrestauratie.com
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.