Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Geld Lenen
Onafhankelijk over geld lenen met actuele leen rentes, financieel nieuws, mogelijkheid tot leningen vergelijken en het aanvragen van een lening.
www.lening-geld-lenen.nl
Tips om te geld te lenen
Biedt u een overzicht van kredietverstrekkers voor nieuwe en bestaande leningen. Alle belangrijke aanbieders met lage rentes.
www.geld-krediet.nl
A-Krediet
Geld lenen? Online krediet offerte en direct het beste krediet van alle banken bij A-Krediet.
www.a-krediet.nl
advertentie
Financieringsplein
Op deze site staan alle kredieten bij elkaar die u kunt aanvragen.
www.financieringsplein.nl
Beter Lenen
Zet nu uw dure lening of krediet om naar lagere maandlasten en lagere rente.
www.beterlenen.nl
LeenXperts.nl
U wilt toch ook de laagste rente en een lagere maandlast? Door onze onafhankelijkheid, bent u verzekerd van de scherpste offerte in de markt.
www.leenxperts.nl
Afab
Krediet of hypotheek nodig? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan voor een geldlening of financiering.
www.afab.nl
Becam Financieringen
Geld nodig? Voor een doorlopend krediet, verbouwingsfinanciering, hypotheek of lening tegen een zeer lage rente
www.becam.nl
Eigen Huis Krediet
Lees hier alles over eigen huis krediet.
www.eigen-huis-krediet.nl
advertentie
Beleggen.
Dit is een site voor steun en toeverlaat voor beleggers.
www.belegger.nl
Krediet Direct
De online supermarkt voor krediet en lening. Bij ons is de financiering vorm afhankelijk van uw besteding. U kunt ook bij ons uw andere leningen of financieringen oversluiten
www.kredietdirect.nl
Geld Lenen 123
Uw informatiebron voor geld lenen, leningen en kredieten. Zie snel de verschillen tussen alle leenvormen. Geld lenen, wie doet dit tegenwoordig niet? Zeker in deze tijd van financiele crisis kan iedereen wel wat extra financiele ruimte gebruiken
www.geldlenen123.nl
Resultaten: 27      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.