Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Geld Lenen
Onafhankelijk over geld lenen met actuele leen rentes, financieel nieuws, mogelijkheid tot leningen vergelijken en het aanvragen van een lening.
www.lening-geld-lenen.nl
ABC Hypotheek
Snel berekenen wat je maximaal kan lenen.
www.hypotheek-a.nl
Tips om te geld te lenen
Biedt u een overzicht van kredietverstrekkers voor nieuwe en bestaande leningen. Alle belangrijke aanbieders met lage rentes.
www.geld-krediet.nl
advertentie
Geld lenen per direct
Informatie over het lenen van geld. Geld lenen doet u het liefst snel. Dan kunt u het geleende bedrag meteen besteden aan het doel van de lening.
geldlenenperdirect.nl
Hypotheek Berekenen
Deze website geeft antwoord op de belangrijkste vragen over hypotheken, en berekent de maximale hypotheek die u kunt krijgen met uw inkomen.
www.hypotheekberekening.eu
LeenXperts.nl
U wilt toch ook de laagste rente en een lagere maandlast? Door onze onafhankelijkheid, bent u verzekerd van de scherpste offerte in de markt.
www.leenxperts.nl
Lenen.nl
Voor leningen of een doorlopend krediet tegen een vaste lage rente.
www.lenen.nl
Lijfrente Vergelijken
Informatie over lijfrente en vergelijken.
www.lijfrente-vergelijken.nl
Lening Negatief BKR
Informatie over negatieve leningen. Bij de aanvraag van een lening wordt er onderzocht of er andere leningen staan geregistreerd en of er sprake is van een negatieve codering.
www.lening-negatief-bkr.nl
advertentie
Mister Money
Het financiŽle portaal voor al uw persoonlijke financiŽn met nieuws, tips en diverse modules.
mistermoney.rtl.nl
Geld Lenen Binnen 1 Dag
Info over manieren van geld lenen binnen 1 dag. Stel, je wilt toch dat weekend mee met je vrienden of je hebt even heel snel om welke reden dan ook een geldbedrag nodig. Dan is een optie om eens te kijken of geld lenen binnen 1 dag kan.
www.geldlenenbinnen1dag.eu
Actuele Rentestanden
Alle actuele rentestanden voor hypotheken, sparen en lenen op een rij.
www.actuele-rentestanden.nl
Resultaten: 26      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.