Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

ABC Hypotheek
Snel berekenen wat je maximaal kan lenen.
www.hypotheek-a.nl
Tips om te geld te lenen
Biedt u een overzicht van kredietverstrekkers voor nieuwe en bestaande leningen. Alle belangrijke aanbieders met lage rentes.
www.geld-krediet.nl
LeenXperts.nl
U wilt toch ook de laagste rente en een lagere maandlast? Door onze onafhankelijkheid, bent u verzekerd van de scherpste offerte in de markt.
www.leenxperts.nl
advertentie
Lenen.nl
Voor leningen of een doorlopend krediet tegen een vaste lage rente.
www.lenen.nl
Geld lenen per direct
Informatie over het lenen van geld. Geld lenen doet u het liefst snel. Dan kunt u het geleende bedrag meteen besteden aan het doel van de lening.
geldlenenperdirect.nl
Leningen & Hypotheken
Alles over geld, leningen, hypotheken en verzekeringen.
www.leenhethier.nl
Geld Lenen
Onafhankelijk over geld lenen met actuele leen rentes, financieel nieuws, mogelijkheid tot leningen vergelijken en het aanvragen van een lening.
www.lening-geld-lenen.nl
Lening Negatief BKR
Informatie over negatieve leningen. Bij de aanvraag van een lening wordt er onderzocht of er andere leningen staan geregistreerd en of er sprake is van een negatieve codering.
www.lening-negatief-bkr.nl
Lening en Hypotheek
Informatie en alle adressen voor hypotheekadviseurs, kredietadvies en lening vergelijken.
www.leningenhypotheek.nl
advertentie
Hypotheken en Lenen
Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Of bent u tevreden met u huidige huis, maar wilt u een andere hypotheek? Hier vindt u alles over hypotheken en leningen.
www.hypotheken-lenen.nl
Geld Lenen 123
Uw informatiebron voor geld lenen, leningen en kredieten. Zie snel de verschillen tussen alle leenvormen. Geld lenen, wie doet dit tegenwoordig niet? Zeker in deze tijd van financiele crisis kan iedereen wel wat extra financiele ruimte gebruiken
www.geldlenen123.nl
BeursXL
FinanciŽle portal voor beleggers met beursnieuws, koersen en informatie over hypotheken.
www.beursxl.nl
Resultaten: 20      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.