Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Fashion Channel 21
Mode- en lifestyle portaalsite met nieuws en tendensen.
www.fashionchannel21.com
L&G Magazine
Ladies & Gentlemen: het lijfblad voor levensgenieters.
www.lg-magazine.nl
Leren Tassen
Dit is een webshop met prachtige lifestyle producten: handgemaakte tassen uit Toscane, ItaliŽ. Gemaakt van het beste Italiaanse leer. Uitsluitend echt lederen tassen tegen betaalbare prijzen. We hebben regelmatig aanbiedingen tot 60% korting
www.etassen.nl
advertentie
Lifestyle wonen
Tips voor heerlijk wonen? Klik dan hier!
www.lifestylewonen.nl
Lifestyle
Online lifestyle magazine vindt je hier!
www.lifestyle.nl
Living and Lifestyle
De site van het eerste nederlandse gratis online woon & lifestyle magazine.
www.livingandlifestyle.nl
Home Deco
Webwinkel met een groot assortiment woonaccessoires en lifestyle artikelen. De kaarsen zijn van Europese topkwaliteit en hebben zeer veel branduren.
www.home-deco.nl
Country Lifestyle
De site van de specialist in landelijk wonen, met o.a vele wooncadeaus,tips,...
www.countrylifestyle.nl
Impression Lifestyle
Deze site is van een unieke online webwinkel voor landelijk wonen en accesoires!
www.impression-lifestyle.nl
advertentie
TikTok likes kopen
Bij SocialBeast kun je eenvoudig en goedkoop TikTok likes kopen.
socialbeast.nl/products/tiktok-likes-kopen
Lifestyle Wonen
Site geeft tips en mogelijkheden om lifestyle producten te kopen. Lifestyle wonen is wonen in een omgeving die je zelf aangenaam vindt. Immers thuis moet je jezelf comfortabel voelen en kunnen relaxen.
www.lifestylewonen.org
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.