Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Welding tractor
Bekijk hier welding tractors, ook wel paywelders genoemd.
www.qapqa.com/welding-tractor/
De Boer Heeg
Voor de procesindustrie fabriceren wij drukvaten, tanks en apparaten van hooggelegeerde materialen.
deboerheeg.nl
Machinebouw Van Lieshout
Fabricage en montage van werktuigbouwkundige installaties, machines en onderdelen.
www.machinebouw.nl
advertentie
Boon Machines
In- en verkoop van werktuigmachines tbv de industrie.
www.boonmachines.nl
Jespers Machinebouw
Een klein bedrijf dat zich richt op het bouwen en onderhouden van industriƫle machines en installaties. Met informatie over de producten en de service.
www.jespersmachinebouw.nl
Willems Machinebouw
Willems Machinebouw is een toeleverancier voor het uitbesteden van roestvast stalen producten.
www.willemsmachinebouw.nl
VPE Machinebouw
Biedt ontwerp, constructie, advies en berekeningen voor bedrijven actief in de machinebouw.
www.vpe-machinebouw.nl
Van Den Top Machinebouw
Van den Top Machinebouw maakt verschillende machines. Dit zijn bijvoorbeeld oogstmachines, de rooimachines en verschillende liften. Alles wordt op maat geleverd.
topmachinebouw.nl
Ajilon Machinebouw
Machinebouw op alle domeinen.
www.ajilon-machinebouw.nl
advertentie
AP Machinebouw
AP Machinebouw is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van machines voor de agrarische sector en voor de weg- en waterbouw.
www.ap-online.nl
Lakens Metaal
Sinds 1982 zijn wij actief in de metaalbewerkingen en machinebouw (te Etten-Leur).
www.lakens-metaal.nl
KIN Machinebouw
Kin Machinebouw Rijen BV ontwikkelt en bouwt machines, apparaten, constructies en Turn-key installaties voor diverse markten.
www.kin-machinebouw.com
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.