Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Golden Rose Cosmetics
Distributeur en groothandel van Golden Rose make-up en nagel verzorging en Roxanne geurtjes exclusief voor salons en visagisten.
www.golden-rose.nl
Make You Beautiful
Voor al uw dag-, avond en glamour make-up, bruidsmake-up, fotosessies en workshops.
www.makeyoubeautiful.nl
Casual Beauty
Met mijn kennis van make-up en met veel interesse voor cosmetica verkoop ik nu cosmetica, verzorg make-up voor verschillende gelegenheden en geef ik kleur advies.
www.casualbeauty.nl
advertentie
Make Up Studio Anita
Make-up studio te Hoogvliet (Rotterdam).
www.makeupstudioanita.nl
Slendersbeauty
Al sinds 1995 het adres voor opleidingen, cursussen en workshops op het gebied van: pedicure, manicure, schoonheid, make up, wellness en nagels. Tevens totaalleverancier voor de schoonheidsbranche.
www.slendersbeauty.nl
Beautyweb
Gids met informatie over nagels, make-up, huid, voeten en haar voor zowel professionals als consumenten.
www.beautyweb.nl
Irma Hulscher
Sedert 1990 gespecialiseerd in permanente make-up (te Amsterdam).
www.irmahulscher.nl
Make Up!
Een online webshop voor super make-up!
www.4evermake-up.nl
Flexxup
Deze site is ideaal als je een topvisagiste nodig hebt.
www.flexxup.nl
advertentie
Make Up Nu!
De verzameling links voor alles wat met make-up te maken heeft.
make-up.startkabel.nl
Nounou
Verzorgt ondermeer permanente make-up en ontharing, piercings en tattoos te Overmere.
www.nounou.org
Touch of Style Webshop
Verkoop van accessoires aangepast op de verschillende seizoenstypen wat betreft de kleurenanalyse maar ook accessoires geselecteerd voor de verschillende styltypen.
www.touchofstyle.nl/webshop
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.