Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Massages 4 All
Lees alles over de verschillende massage technieken, lees ervaringsverhalen en zoek een massagesalon bij u in de buurt.
www.massages4all.nl
De Aventurijn Massage
Massage op locatie betekent massage bij je op het werk, beurs, thuis of op een party. De Aventurijn staat voor een vertrouwd adres voor een massage op maat.
www.deaventurijnmassage.nl
Bonflex Massagepraktijk
Bonflex Massagepraktijk Sliedrecht. Als u op zoek bent naar ontspanning, dan bent u hier aan het goede adres. De ervaren masseur van Bonflex wil dat u echt tevreden weer naar huis gaat.
www.bonflex.nl
advertentie
Silverspas.nl
Silverspas is sinds 2011 massagebad producent van exclusieve kwalitatieve massagebaden geschikt van 2 tot 7 personen.
www.silverspas.nl
Arthur Massage
Massage op elke locatie in Nederland. Geniet en ontspan van een massage met het comfort en de privacy van uw eigen omgeving.
www.arthurmassage.nl
WorkMassage
WorkMassage is gespecialiseerd in massages bij u in het bedrijf. Wij komen bij u langs met de speciaal hiervoor ontworpen massagestoel.
www.workmassage.nl
Vita Relax Stoelmassages
De stoelmassage geven wij op locatie, bijvoorbeeld bij u op kantoor of tijdens een evenement. Maar ook op beurzen en feesten kunt u ons tegenkomen.
www.vitarelax.nl
Tantra
Een site die je leert over Tantra!
www.tantranirvana.nl
Anand
Biedt begeleiding, cursussen, behandelingen en therapie op het gebied van massage, reiki, yoga en meditatie.
www.anand.nl
advertentie
Dreamhands
Verzorgt ontspanningsmassages.
www.dreamhands.nl
SenZa
Beauty avond aan huis.
www.senza.centerall.com
Pedicurewinkel
De pedicurewinkel in Limburg en op internet.
www.pedicurewinkel.nl
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.