Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Moulden Engineering
Matrijs en productontwikkeling. Alle nieuw te ontwikkelen producten worden door ons in 3D ontworpen.
www.mouldengineering.nl
STS Techniek
STS-Techniek is een jong dynamisch en innovatief bedrijf dat gespecialeerd is in automatisering.
www.sts-techniek.nl
Dollwin Group
VDB Dollwin BV is gespecialiseerd in het zoeken naar en ontwikkelen en vinden van oplossingen voor technische problemen. De nadruk ligt op Tooling, Engineering, Stempels, Matrijzen.
www.dollwin.nl
advertentie
Hendrikx matrijzen en prototypen BV
Dit is de site van Hendrikx Matrijzen en prototypen BV, waarbij alles draait om betrokkenheid.
www.hendrikxmatrijzen.nl
Tooltop
ToolTop is een cooperatie van ruim 40 gereedschapmakers op het gebied van matrijzen voor de kunststof-, aluminium- en rubberindustrie.
www.tooltop.nl
Omefa kunststoffen en gereedschapmakerij
Dit is de website van omefa, een flexibele, geautomatiseerde organisatie met 18 medewerkers welke al meer dan 30 jaar vooruitstrevend is op het gebied van kunststofverwerking d.m.v. spuitgiettechniek.
www.omefa.nl
Matrijzen Maku
Maku products BV is een producent van hoogwaardige modellen en matrijzen voor de kunststofindustrie.
www.maku.nl/nl/home_matrijzen.php
Fijnmetaal
Fijnmetaal is een dynamische onderneming die zich onderscheid in het ontwikkelen, construeren, fabriceren, repareren, onderhouden en modificeren van matrijzen.
www.fijnmetaal.nl/
Matrijzen maken
Op deze site wordt de betekenis van een matrijs uitgelegd aan de hand van een concreet voorbeeld.
www.sillypaper.nl/matrijzenmaken.html
advertentie
Matrijzen
Dis is de website van Insigne, dat o.a. een eigen matrijzenmakerij bezit.
www.insigne.nl/html/matrijzen.htm
Pelter Pressing NV
Metaal- en kunststofverwerking (te Overpelt).
www.pelterpressing.com
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.