Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Wissink metaalbewerking
Wissink is een metaalbewerkings bedrijf. Vooral metalen als staal, roestvrij staal, messing, brons en aluminium worden bewerkt, maar ook kunststoffen.
www.wissinkmetaal.nl
Solidus metaalbewerking
Metaalbewerking door Solidus staat voor hoogwaardige snijkwaliteit op korte termijn geleverd tegen een concurrerend tarief.
www.solidus.nl
Metaaldraaierij Sepers
Levert werkzaamheden op het gebied van industriŽle machines en scheepsbouw en verder alle vormen van metaalbewerking zoals laswerk, draaien, frezen, kotteren en schaven.
www.sepers.nl
advertentie
Cosign Graphic Systems
Biedt een uitgebreid assortiment van kleine, middelgrote en grote freessystemen.
www.freessystemen.nl
DG Techniek
Metaalverwerking bedrijf met 25 jaar ervaring in CNC draaiwerk en freeswerk.
www.dg-techniek.nl
Vovu Metaalbewerking
Specialist in CNC draaien en frezen.
www.vovu.nl
Anra
CNC draaien, frezen en andere bewerkingen van alle bewerkbare staal.
www.anra.nl
Lakens Metaal
Sinds 1982 zijn wij actief in de metaalbewerkingen en machinebouw (te Etten-Leur).
www.lakens-metaal.nl
Vrimon
Gespecialiseerd in cnc hoogfrequent frezen van aluminiumprofielen.
www.vrimon.nl
advertentie
Teerling
Flexibel en modern metaalbewerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is van boor en tapwerk tot complex CNC draaiwerk, freeswerk.
www.teerlingmachines.nl
Machinefabriek Eerbeek
Met computergestuurde draai- en freesbanken kan MachineFabriek Eerbeek complexe bewerkingen realiseren.
www.mfe.nl
Adec Metal
Uw partner in metaal frezen en andere metaalbewerkingen.
www.adec-metal.com
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.