Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Verkeerskunde en mobiliteit
Vaktijdschrift over verkeer, vervoer en mobiliteit. Online nieuws, links, vacatures en hoe je lid kunt worden.
www.verkeerskunde.nl
Ruimte & Mobiliteit
Het Programma Ruimte & Mobiliteit ondersteunt decentrale overheden bij het vormgeven en uitvoeren van beleid voor ruimtelijke ordening en mobiliteit.
www.ruimte-mobiliteit.nl
Dag van verkeer en mobiliteit
De vakbeurs op het gebied van verkeersoplossingen en mobiliteitsvraagstukken.
www.dagvanverkeerenmobiliteit.nl
advertentie
Werkwijzer mobiliteit
Werkwijzer Mobiliteit is een jonge organisatie op de reïntegratie markt. Zij stelt zich ten doel om mensen vanuit een uitkeringspositie direct aan het werk te helpen.
www.werkwijzermobiliteit.nl
TC&O Management voor Mobiliteit
Mobiliteit heeft een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. TC&O levert mobiliteitsoplossingen op maat.
www.tco-mvm.nl
Vialis
Zorgen dat reizigers blijven bewegen en dat zo veilig, efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk. Daarin blinkt Vialis uit.
www.vialis.nl
Nota Mobiliteit
De Nota Mobiliteit is het nationale verkeers- en vervoersplan tot 2020.
www.notamobiliteit.nl
Mobiliteit op maat
Op deze site kunt u informatie vinden over Bureau Mobiliteit op Maat, onze Projecten en de Maatregelen die gebruikt kunnen worden bij de uitvoering van mobiliteitsmanagement.
www.mobiliteitopmaat.nl
Antwerpen Mobiel
De provincie Antwerpen richt zijn beleid voornamelijk op voetgangers, fietsers en het openbaar vervoer, zonder evenwel de automobilisten te vergeten.
www.provant.be/mobiliteit
advertentie
Mobiliteitsportaal
Alle gegevens over verkeer, vervoer en mobiliteit in Belgi.
www.statbel.fgov.be/port/mob_nl.asp
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.