Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Magna Motorclub
Alles wat je altijd al wilde weten van,over,met en door DE Honda Magna Motorclub Nederland. Magna V30,V45,V65.
www.magnamotorclub.nl
Vereniging Klassieke Motoren
Hier vindt u alle informatie over en rondom onze vereniging: verslagen van ritten, evenementen, contactgegevens, enz.
www.vkm-club.nl
BMW Motorclub Roosendaal
De BMW Motorclub Roosendaal, opgericht in 1989, heeft als doelstelling het rijplezier op een BMW motorfiets te verhogen. Daartoe organiseert de club regelmatig toertochten en andere evenementen.
www.bmwclubroosendaal.nl
advertentie
Motorclub web Nederland
De database van alle Nederlandse motorclubs.
www.motorclubweb.nl
BMW Club Vlaanderen
BMW Motor Club Vlaanderen werd opgericht op 21 oktober 1984 met als doel de belangen van de BMW-motorrijders te behartigen.
www.bmw-mc-vl.be/be/nl
Shadow Motorclub
Met 1300 leden de grootste Shadow motorclub ter wereld.
www.shadowmc.nl
Sparta Motorclub
U vindt hier alle informatie over de Sparta Motorclub, activiteiten en laatste nieuws.
www.spartamotorclub.nl
MC 2Wheels
Een motorclub met 1 doel: toeren met onze motoren.
www.mctw.be/2wheels
Kawasaki Club Nederland
Site van Kawasaki motorrijders met info betreffende ons motormerk zoals werkplaatshandboeken en andere boeken.
www.kawasakimerkclub.eu
advertentie
Goldwing Motorclub Vlaanderen
Belgische motorclub van Goldwing eigenaars.
www.gwmcb.com/gwmcb.htm
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.