Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Motornieuws
Online magazine voor de liefhebbers van motorfietsen.
www.motornieuws.nl
Tweedehandsmotor
Alles over motoren, de motor fanaten, van helm tot zijspan maar ook het grootste aanbod tweedehands motors en motorverhuur.
www.tweedehandsmotor.nl
Motorfietsweb
Motorfietsweb is de Nederlandse site over alles wat te maken heeft met klassieke en oldtimer motoren.
www.motorfietsweb.nl
advertentie
Moto zoom
Groot en voordelig assortiment motoronderdelen en accessoires.
www.motozoom.nl
AMR motorfietsen
Gespecialiseerd in reparatie en restauratie van motorfietsen.
www.amrmotorfietsen.nl
Van de Kuinder motorfietsen
Een van de drie oudste motorzaken van Nederland. Familiebedrijf, Van de Kuinder wordt geleid door de tweede en derde generatie.
vandekuinder.nl
Moto Mondo
Website van de Benelux invoerder van Agusta, Husqvarna en Cagiva motorfietsen.
www.mvagusta.nl
John Vanderbunt motoren
De supersport specialist met altijd een ruime voorraad Fireblades en vel andere topmodellen.
www.motorfietsen.net
Vespa
Wereldbefaamde motorfietsen en scooters.
www.nl.vespa.com/nl_BE/
advertentie
Ducati
Officiele site van Ducati Benelux met nieuws, evenementen, races, de modellen, een forum en een fotogallerij.
www.ducati.com/od/ducatibenelux
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.