Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Rhythm in Progress: Percussie Workshops
Levert percussie workshops die enthousiasmerend, inspirerend, breed inzetbaar, stimulerend zijn. Wie speelt of zingt er met ons mee? Er zijn regelmatig jamsessies met de partyband voorzien. Rhythm in Progress is al jaren een vertr
www.rhythminprogress.nl
Muziekindex.nl
Informatie over alles wat met muziek maken, muziekinstrumenten en muzieklessen te maken heeft.
www.muziekindex.nl
Musical voor groep 8
Voor velen is debasisschool musical een blijvende herinnering aan de basisschool.
musicalsgroep8.nl
advertentie
Eindmusical
Al meer dan 50 jaar is de eindmusical voor groep 8 vaste prik aan het einde van het schooljaar.
www.repenroer.nl/eindmusical/
Babypop Festival
Het babypop festival is een intiem non-profit festival op het terrein van jongerencentrum Babylon. Het vindt plaats op een natuurrijk terrein tussen de Woerdense singel en het Woerdense brediuspark in en biedt ruimte aan maximaal 1000 bezoekers.
www.babypop.nl
Zoek muziek
Hier vindt u alles wat u zoekt mp3 - midi - songteksten.
www.zoekmuziek.com
Bladmuziek Tophits
Wij verkopen professioneel uitgezochte bladmuziek van tophits voor keyboard, gitaar, blazers, blaaskapel en piano.
www.bladmuziektophits.nl
Hooverphonic
OfficiŽle Hooverphonic webstek.
www.hooverphonic.com
Mijn Muziek
Dit is een selectie van mijn muziek.
mijnmuziek.uwstart.nl
advertentie
Zornik
OfficiŽle Zornik website.
www.zornik.com
Muziekduo Toe maar
Onder het motto: 'Toe Maar gevraagd, feest geslaagd' zorgt dit allround muziekduo al vele jaren voor de muzikale inbreng tijdens al uw bruiloften, feesten, partijen en bijeenkomsten.
www.duotoemaar.nl
Sisteract
De site van de nederlandse band Sister Act met eigen nummers en covers van disco tot hardrock, garant voor een feestavond.
www.sisteract.nl
Resultaten: 29      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.