Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Blauwe Hardsteen
Blauwe steen zijn elegante en stoere tegels met een min of meer uitgesproken blauwgrijze kleur die wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van resten versteende fauna . Zowel voor binnen als buiten.
www.impermo.nl
Arcade Natuursteen
Met Arcade natuursteen haal je een uniek en levendig materiaal in huis. Arcade natuursteen heeft jarenlang ervaring in het leveren en plaatsen van natuursteen en keramische vloeren. Dit verzorgen wij met onze eigen stelploegen.
arcadenatuursteen.nl
StenenPlaza
Online aanbieder van stenen, sierbestrating en aanverwante producten. Levert door heel Nederland. Gevestigd te Appingedam.
www.stenenplaza.nl
advertentie
Bricks and Stones
Dit is de site van Bricks and Stones Sierbestrating: specialist in gebakken klinkers en tegels.
www.bricksandstones.nl
Gardenstone
Vanaf 2000 hebben wij ons bezig gehouden met het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Omdat de vraag naar specifieke natuursteen producten bleef toenemen, zijn wij deze zelf gaan importeren.
www.gardenstone.nl
Bera Natuursteen
Dit is een site van een leverancier in natuurstenen. Ze importeren blauwe hardsteen en graniet uit onder andere China, Vietnam en BelgiŽ.
www.bera-natuursteen.nl
Dekker Natuursteen
Dit is het natuursteen bedrijf uit Loosdrecht hun site.
www.dekker-natuursteen.nl
Jan Kalk Natuursteen
Jan Kalk Natuursteen is al meer dan 115 jaar een vertrouwd adres gespecialiceerd in ontwerpen, produceren en plaatsen van gedenkstenen, aanrechtbladen, dorpels, schouwen, vensterbanken, vloeren en wastafelbladen.Neem snel een kijkje!
www.jankalknatuursteen.nl
Timmermans Natuursteen
Deze site geeft u een indruk van de mogelijkheden van natuursteen, waarin vele variaties mogelijk zijn. Tevens staat er informatie over ons bedrijf en het product natuursteen.
www.timmerman-natuursteen.nl
advertentie
Dove Natuursteen
Dove Natuursteen is al sinds 1920 gevestigd in Enschede.
www.dove-natuursteen.nl
Leeuwen Natuursteen
Ze hebben een ruime collectie natuursteen op voorraad, waaruit u kunt kiezen. Dit bedrijf ligt in Meerkerk.
www.leeuwen-natuursteen.nl
Lamers Natuursteen
Dit is de site van Lamers Natuursteen, je vindt er o.a hun assortiment, contactlinks en projecten.
www.lamersnatuursteen.nl
Resultaten: 16      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.