Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Autoscout
Tweedehands auto kopen of verkopen. Meer dan een miljoen occasions online.
www.autoscout24.nl
PLM Cars - BMW Youngtimers
Bij automobielbedrijf PLM Cars vindt u het mooiste aanbod BMW youngtimers van Nederland. Bij ons vindt u alleen maar automobielen die eigenlijk net zijn ingereden. PLM staat voor exclusieve automobielen met een lage kilometerstand.
www.plmcars.nl
Occasion Kopen
Een occasion kopen doe je hier. Deze site biedt u een online database waarin particulieren en dealers gratis hun aanbod te koop aanbieden.
www.occasionkopen.com
advertentie
Autocentrum Heerenveen
Ruim aanbod: altijd 100 occasions op voorraad.
www.autocentrumheerenveen.nl
Auto Inkoop Overijssel
Wij kopen autos in. Alle merken en types.
www.autoinkoopdeventer.nl
Autotrader
Zoek, koop en verkoop je gebruikte, tweedehands auto, occasion, nieuwe auto, motor, klassieker, old timer, truck en bedrijfswagen via AutoTrader.nl.
www.autotrader.nl
Occasions
Advertenties van personenauto's, bedrijfsauto's, motoren, caravans, campers, vaartuigen en oldtimers.
www.occasions.nl
Bovag Occasions
Online aanbod van meer dan 75000 auto occasions.
www.bovag-occasions.nl
Autobedrijf Valkenburg BV
Universeel autobedrijf, reparatie, onderhoud, schadeherstel, keuring (APK) en inbouw van apparatuur.
www.autobedrijf-valkenburg.nl
advertentie
Autobedrijf Tjassing
Het adres voor de aanschaf en financiering van een kwaliteitsoccasion.
www.autobedrijftjassing.nl
Autobedrijf Roseboom BV
Verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, onderhoud, reparatie, schadeherstel, APK en inbouw.
www.autoroseboom.nl
Lease Trader
Occasion lease website waar leasecontracten worden aangeboden door een groot aantal leasemaatschappijen tegen scherpe leaseprijzen en flexibele looptijden.
www.leasetrader.nl
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.