Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Vercin Ontharingsspecialist
Vercin is gespecialiseerd in definitief ontharen door middel van IPL en harsen (te Hengelo).
www.vercin-ontharen.nl
Sensitif
Sensitif is specialist in laserontharing. Een vakgebied dat wij als geen ander beheersen. Wij doen niets anders dan ontharen.
www.sensitif.nl
Ontharen
Eerst was er Laser, toen IPL, nu is er ELOS... Voor alle haar en huidtypen.
www.bogar.nl/ontharen.html
advertentie
Bodylight
BodyLight maakt uw droom waar door toepassing van de snelle en effectieve haarverwijdering,het Plasmalite Systeem. Het ideale, veilige en definitieve ontharen voor dames en heren.
www.bodylight.nl
Easy Skin
Definitief ontharen van lichaamsbeharing zonder laser met Easyskin. Easyskin voor permanente ontharing.
www.easyskin.nl
Harsen.net
Een website met informatie, tips en producten over harsen. Harsen is een manier om ongewenst lichaamshaar te verwijderen. Wanneer je kiest voor ontharen door te scheren dan is het haar weg tot op de huid. Bij harsen verwijder je de gehele haar.
www.harsen.net
Nounou
Verzorgt ondermeer permanente make-up en ontharing, piercings en tattoos te Overmere.
www.nounou.org
Skin Care
Het allerbelangrijkste bij de keuze van een goed instituut voor duurzame ontharing is ervaring en een wetenschappelijk bewezen onthaarapparaat. Dan bent u bij Ceez Skin Care aan het juiste adres.
www.ontharen.info
Alles over harsen
Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Behalve met echte bijenhars, kun je bijvoorbeeld ook ontharen met een "hars" die gemaakt is van suiker.
www.harsen.info
advertentie
Resultaten: 9      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.