Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Belgium.be
Federale portaalsite van de Belgische overheid.
www.belgium.be/eportal/index.jsp
Nederlandse regering
Alle Nederlandse ministers en hun plannen.
www.regering.nl
VOG aanvragen
Steeds meer bedrijven eisen een VOG, en voor sommige organisaties is het zelfs verplicht om werknemers te screenen op een bepaald profiel.
www.mijnvogaanvragen.nl/#vog-aanvragen
advertentie
Aanvraag vog
Een VOG is een verklaring dat wordt afgegeven door Dienst Justis waaruit blijkt dat het justitiele verleden van een persoon of rechtspersoon geen belemmering zal vormen voor de functie, taken of doel waar de VOG voor is aangevraagd.
vogaanvraag.online
Awb Bezwaar en Beroep
Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw belangen door de overheid worden gerespecteerd? De algemene wet bestuursrecht geeft de regels aan voor overheidsoptreden.
bezwaar.homespot.nl
Seniorenplein
Informatie op veel gebieden die voor senioren van belang zijn zoals nieuws, vrije tijd, overheid, gezondheid en het internet.
www.seniorenplein.nl
Werken Bij Gemeenten
Hier is informatie te vinden over het werken bij de gemeente.
www.werkenbijdeoverheid.nl
Het Nationaal Archief
Het nationaal geheugen van Nederland. Bewaart de archieven van de centrale overheid, de provincie Zuid-Holland en het voormalige gewest Holland.
www.nationaalarchief.nl
Emancipatie Web
Hier vind u informatie van de overheid over het emancipatiebeleid.
www.emancipatieweb.nl
advertentie
Overheidlinks
Bestel nu de database met adressen van gemeenten en andere overheden.
www.overheidlinks.nl
Overheid.nl
Overheidsinformatie over gemeenten, provincies, waterschappen en rijk.
www.overheid.nl
Van Zuidam Public Affairs
Intermediair tussen bedrijfsleven en overheid.
www.vanzuidampublicaffairs.nl
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.