Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Parfum bij Luca4u.nl
Deze winkel verkoop van A merken parfum voor scherpe prijzen. Wij verkopen o.a. Versace, Dolce & Gabbana, Gucci, Roberto Cavalli, DKNY, Laura Biagiotti, Armani, Cacharel, Diesel, en nog veel meer.
www.luca4u.nl
Parfumpassion
Gespecialiseerd in verkoop en distributie van merkparfums door geheel Europa. Verzending binnen 24 uur na ontvangst van betaling. Geen verzendkosten binnen Europa.
www.parfumpassion.eu
Anaso
Bespaar 15-30% op parfum, cosmetica, speelgoed, digitale camera's, foto- en video-accessoires en meer.
www.anaso.nl
advertentie
Parfumerie Rheds
Groothandel en importeur van originele exclusieve Franse parfums en cosmetica. Wij leveren geen industriele, chemische parfums, maar eerste klas kwaliteits parfums.
www.rheds-parfums.nl
Shopinc
Shopinc heeft altijd aantrekkelijke aanbiedingen. In dameskleding, parfum, golf en sieraden. Ga kijken op deze site voor de nieuwe scherpe deal.
www.shopinc.nl
Females.nl
Op females.nl vind je als vrouw echt alles wat je nodig hebt. Zo heb je in onze winkel een grote keus aan schoonheidsproducten, parfums, cosmetica en een groot assortiment drogisterij artikelen.
www.females.nl
Reddingfield
Op zoek naar voordelige parfum, creme, eau de toilette, aftershave of cosmetica? Ruim 2000 artikelen online te bestellen.
www.reddingfield.nl
Mariamor-Shop
Kadoshop met een uitgebreid assortiment waaronder veel collectables.
www.mariamor-shop.nl
Parfum Center
Parfum Center : Welkom bij ParfumCenter! - Gegarandeerd 100% originele merkgeuren, Zeer scherpe prijzen, Snelle correcte service.
www.parfumcenter.nl
advertentie
Parfum Webshop
Biedt parfums, cosmetica en huidverzorgingartikelen van de bekendste merken aan tegen de scherpste prijzen.
www.parfumwebshop.nl
Geurtjeswinkel
Geurtjeswinkel is gespecialiseerd in de verkoop van parfums en eau de toilettes.
www.geurtjeswinkel.nl
Parfumerie
Nederlands grootste online parfumerie.
www.parfumerie.nl
Resultaten: 17      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.