Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Bladmuziek Tophits
Wij verkopen professioneel uitgezochte bladmuziek van tophits voor keyboard, gitaar, blazers, blaaskapel en piano.
www.bladmuziektophits.nl
Internezzo Muziek
In onze online winkel is op een overzichtelijke en supersnelle wijze te zoeken naar bladmuziek. Uniek is de grote database en optimale bestelmogelijkheid.
www.internezzo-muziek.nl
Bladmuziek NL
Bladmuziek.nl is een initiatief van het European Music Centre (EMC) in Huizen.
www.bladmuziek.nl
advertentie
Bladmuziekshop
De site voor al uw bladmuziek voor gitaar, piano, trompet, accordeon, drums, keyboard, kortom voor alle instrumenten.
www.bladmuziekshop.nl
Mollema Music World
Winkel voor al uw muziekinstrumenten, bladmuziek, cd's, dvd's en meer... (te Franeker).
www.musicmol.nl
Bladmuziek voor Piano
Ben je op zoek naar gratis bladmuziek voor de piano? Hier vind je adressen met gratis piano bladmuziek, waarvoor geen registratie nodig is.
www.pianobegin.nl/piano-bladmuziek/piano-bladmuziek.php
Gitaartabs
Honderden gitaartabs met liedjesteksten.
www.gitaartabs.nl
Parituur
Site met informatie over partituren.
www.kunstbus.nl/muziek/partituur.html
C-Majeur
Bij ons vindt u de grootste collectie bladmuziek.
www.c-majeur.com
advertentie
Klarinet Partituren
Hier vindt je partituren voor klarinet.
www.klarinetmuziek.com
Broekmans & van Poppel
Het adres voor al uw bladmuziek en klassieke CD's.
www.broekmans.com
Linda Hendrickx
Muziekinstrumenten, toebehoren, partituren en herstelling in Mechelen.
www.lindahendrickx.com
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.