Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Pedicurewinkel
De pedicurewinkel in Limburg en op internet.
www.pedicurewinkel.nl
Voeten op Texel
Specialisatie: diabetische en reumatische voetverzorging, schimmelnagel diagnostiek, silicone orthesiologie, wratten behandeling en voetreflexologie.
www.voetenoptexel.nl
Pedicurepraktijk Marielle Lammerding
De pedicure voor Voorschoten en omstreken. Met de diabetes en reumatische aantekening heeft zij vele medische specialisaties in huis. Ook cosmetische voetbehandelingen.
www.pedicures-voorschoten.nl
advertentie
Groothandel Pedicure en Manicure
Alles op het gebied van pedicure, manicure en voetverzorging.
www.pedicuregroothandel.nl
Pedicure Voorschoten
Pedicurepraktijk MariŽlle Lammerding is de pedicure voor Voorschoten en omstreken.
www.pedicure-voorschoten.nl
Slendersbeauty
Al sinds 1995 het adres voor opleidingen, cursussen en workshops op het gebied van: pedicure, manicure, schoonheid, make up, wellness en nagels. Tevens totaalleverancier voor de schoonheidsbranche.
www.slendersbeauty.nl
Pedicures , je vindt het hier!
Op dezet site vind je links en informatie over Pedicures.
pedicures.jouwverzamelaar.nl
FootCare web
Samenwerkende Pedicuresģ is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure.
www.samenwerkendepedicures.nl
Praktijk Podima
Uw specialist op het gebied van been-, voet- en handbehandelingen en erkend leverancier van medische hulpmiddelen.
www.podima.nl
advertentie
Pedicures
Het is de bedoeling om alle doelgroepen rond de voetverzorging via deze pagina te informeren.
www.pedicures.nl
Edith's Beauty Corner
Edith's Beauty Corner in Den Helder staat voor: kwaliteit, service en ontspanning. U bent in deskundige handen bij een gediplomeerde schoonheidsspecialiste met meer dan 15 jaar ervaring.
www.edithsbeautycorner.nl
Pedicure & Nailsalon Beautiful
Waar u aan het juiste adres bent voor professionele, medische voetverzorgingen en nagelstyling (Brasschaat).
www.onebeautysalon.com
Resultaten: 15      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.