Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Seniorweb
Informatieve en interactieve site voor 50plussers.
www.seniorweb.nl
Pensioen
Vergelijk zelf direct en online uw pensioen. Deze website vergelijkt voor u de pensioenen op premie en prijs.
www.uwpensioensite.nl
Betrouwbaar Pensioenadvies in Amstelveen
Op de website van Pensioenadviseur Amstelveen kunt u terecht voor betrouwbaar pensioenadvies.
pensioenadviseuramstelveen.nl
advertentie
Lijfrente-Pensioenen Informatie
Op deze website vindt u een heleboel nuttige informatie over lijfrente en pensioen.
www.lijfrente-pensioenen.nl
Wat Te Doen Na Je Pensioen
Workshop voor pensionarissen en hun partner.
www.wattedoennajepensioen.nl
Pensioentekort
Website met relevante informatie over pensioen.
www.pensioen-pensioentekort.nl
Buro Financieel Advies - Ede
Buro Financieel Advies voor uw autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, Financiering, Hypotheek, en Pensioen.
www.bfa-ede.nl
Zwitserleven
Met belastingvoordeel uw pensioen aanvullen via deze site.
www.zwitserleven.nl
Life Planning Advies
Life Planning helpt u te formuleren wie u bent, wat u voldoening geeft en hoe u dat vertaalt naar de hedendaagse praktijk.
www.life-planning-advies.nl
advertentie
Vrouw en Pensioen
Informeert vrouwen over de specifieke gevolgen van keuzes tijdens hun levensloop op hun pensioen.
www.vrouwenpensioen.nl
Gepensioneerden
Overkoepelende vereniging van organisaties van gepensioneerden.
www.gepensioneerden.nl
Rekenmodules
Financiele rekenmodules voor hypotheek en pensioen.
www.rekenmodules.nl
Resultaten: 17      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.