Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Leeronlinepiano
Leeronlinepiano.nl is de website met alles over het online piano leren spelen. Door middel van een online piano cursus leer jij binnen mum van tijd het pianospel kennen.
www.leeronlinepiano.nl
Piano of Vleugel
In- en verkoop van gebruikte piano's en vleugels: o.a. Yamaha, Bechstein, Bluthner, Sauter, Eterna, August Forster, Petrof, Scholze, Rosler, Hellas, Fazer, Nordiska, Zimmermann. Diverse piano’s in perfecte staat uit de jaren dertig.
www.pianohandelderksen.nl
Muziekhuis G. Souman
De muziekwinkel voor Yamaha piano's en vleugels, keyboards en digitale piano's, silent-piano's, akoestische en elektrische gitaren.
www.souman.nl
advertentie
Het Stemhuis
Het Stemhuis is actief in de regio Noord-Brabant en stemt uw piano vakkundig tegen een vriendelijk tarief.
www.stemhuis.nl
Sapema piano's
Sapema piano's is de site van een gespecialiseerde piano winkel waar u terecht kunt voor alles op het gebied van piano's en vleugels.
www.sapema.nl
Piano expertise
Op zijn website biedt Pieter Verhulst uit Delft u alles op gebied van piano's: advies bij aanschaf, onderhoud en verhuur.
www.pianoexpertise.nl
Piano select
Piano Select voor een Yamaha piano of Yamaha vleugel. Specialist in Yamaha Silent piano's. Ook voor piano accessoires zoals een pianobank of pianolamp.
www.pianoselect.nl
Steenhuis piano's
Wij zijn gespecialiseerd in nieuwe en tweedehands piano's & vleugels en digitale piano's. Tevens het adres voor piano restauratie, pianoverhuur en onderhoud.
www.steenhuispiano.nl
Bechstein
Piano huren of kopen. Slim en voordelig.
www.bechstein.nl
advertentie
Piano Muziek
Gevoelige pianomuziek om bij weg te dromen.
www.piano-muziek.nl
Clavis
Verkoopt, verhuurt, repareert, reviseert, taxeert en stemt piano's en vleugels.
www.clavis.nl
Bladmuziek Tophits
Wij verkopen professioneel uitgezochte bladmuziek van tophits voor keyboard, gitaar, blazers, blaaskapel en piano.
www.bladmuziektophits.nl
Resultaten: 16      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.