Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Kunstof Magazine
Hét vakblad voor de kunststofbranche.
www.kunststof-magazine.nl
Egmond Plastic BV
Egmond Plastic is gespecialiseerd in het spuitgieten van thermoplasten.
www.egmondplastic.nl
Plastic Modern Heerenveen
Plastic Modern is een in Heerenveen gevestigde onderneming, waar jaarlijks vele honderdduizenden ringbanden, offertemappen, stalenboeken, showmappen en andere artikelen worden vervaardigd.
www.plasticmodern.nl
advertentie
Smit Technisch Plastic Spuitgietwerk
Smit Technisch Plastic Spuitgietwerk voor kunststof spuitgietproducten en matrijzen. Onze specialiteit is het spuitgieten: metaal en kunststof.
www.smit-plastic.nl
Virol Recycling BV
Site over archiefvernietiging, inzameling en verwerking van papier, karton, plastic en metaal van Virol Recycling BV.
www.virol.nl
KIVO Plastic Verpakkingen
Kivo Plastic Verpakkingen is momenteel een van de grootste producenten.
www.kivo.nl
Plastic Pallets
Fabrikant en leverancier van plastic pallets.
www.plasticpalletscompany.com
ABC Plastic
Fabrikant van verpakking zoals papier en plastic draagtassen, beursdraagtassen, verpakking op maat.
www.abcplastic.com
Scala Plastics
Producent en distributeur van kunststof producten voor bouw, doe het zelf, DIY, landbouw en tuin.
www.scalaplastics.com
advertentie
Deceuninck
Verkoop van kunststof profielen voor de bouwnijverheid te Gits.
www.deceuninck.com
VG Plastics
Levert kunststofartikelen voor bouw en industrie.
www.vgplastics.com
Tassen van Multitas
Expert in plastic en papieren tassen met snelle levering.
www.multitas.nl
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.