Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Politicsinfo
Politiek van A tot Z met elke minuut updates over politiek
www.politicsinfo.net
Jonge Fortuynisten
De site voor jonge Nederlandse fortuynisten.
www.jongefortuynisten.nl
Politiek Algemeen
Alles over politiek in Nederland vindt je op deze portaalsite.
politiek.startkabel.nl
advertentie
De Stemwijzer Nederland
De StemWijzer is een vanouds bekend product dat bij verkiezingen wordt ingezet om mensen 'wijzer' te laten stemmen.
www.stemwijzer.nl
De politieke barometer
Online gepubliceerde politieke opiniepeilingen vindt je hier terug.
www.politiekebarometer.nl
Mail de Politiek
Dit is een website waarop u Šlle 12.000 Nederlandse volksvertegenwoordigers kunt vinden en waar u kunt opzoeken wie welke onderwerpen in portefeuille heeft.
www.maildepolitiek.nl
Jonge Democraten
De site voor jonge democraten in Nederland.
www.jongedemocraten.nl
Jonge Socialisten
De site voor jonge socialisten in Nederland.
www.js.nl
Generaal P.Pardon Homepage
Discussie en forum over de multiculturele dramatiek en hersenspoeling tot gezond verstand.
infohit.nl/multicul/
advertentie
Balkenende Informatie
Op deze site treft u diverse links aan van Jan Peter Balkenende. Verder treft u op deze site diverse links aan naar bedrijven. Deze bedrijven worden allen gerund door naamgenoten van JP!
www.balkenende.info
Economische Crisis
Site biedt economisch nieuws, maar ook producten op het gebied van lenen, verzekeren en beleggen. Sedert 2008 is er in Europa veel veranderd. Toen kregen we te maken met de crisis in de financiŽle wereld.
www.economischecrisis.com
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.