Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Portugal
Het naslagwerk voor reizen en vakantie in Portugal.
www.portugal.nu
Portugal Huis Huren
Algarve vakantiehuis met groot prive zwembad voor 2 tot 8 personen met veel ruimte, comfort, rust, stranden gelegen op 15minuten van Faro. Dit zal uw mooiste vakantiedromen waarmaken.
www.portugal-huis-huren.nl
Huis Portugal
Uit onze passie voor Portugal zijn wij in 2003 begonnen met het begeleiden van Nederlanders die een tweede huis of hoofdverblijf in Portugal willen. De streek waar wij werkzaam zijn wordt ook wel de 'Silvercoast' genoemd.
www.huisportugal.nl
advertentie
Monte Vale Pereiro
Monte Vale Pereiro is gelegen in het Portugal, de Alentejo, nabij Vila Nova de Milfontes en Cercal op 20 km van zee en strand, bestaande uit twee smaakvol en compleet ingerichte vrijstaande vakantiehuizen en ťťn appartement.
www.montevalepereiro.com
Vakantiehuis Portugal
Sfeervolle vakantiehuisjes met zwembad te huur in het oosten van de Algarve.
www.vakantiehuis-huren-portugal.nl
Vakantiehuis Portugal
Een landelijk gelegen vakantiehuis in het natuurgebied van de Costa Azul.
www.nocampo.com
Vakantie in de Zon
Vakantie website met alle touroperators op een rijtje. U kunt hier de goedkoopste reizen boeken naar vele landen zoals: Aruba, Brazilie, Cuba, Egypte, Marokko, Portugal, Spanje, Turkije.
www.vakantieindezon.eu
Vastgoed Spanje
Makelaar voor spaans en portugees vastgoed.
www.costa-blanca.nl
Reis Graag
Onafhankelijke reisinformatie van vele bestemmingen zoals Belgie, Duitsland, Spanje, Portugal, Kroatie, Brazillie, etc.
www.reisgraag.nl
advertentie
Traveling
Hier vindt u een reisoverzicht van reisorganisaties en bestemmingen.
www.traveling.nl
Landenweb
Informatie over verschillende landen en eilanden.
www.landenweb.com
Autoverhuur Portugal
Autoverhuur aan de Algarve, goede en betrouwbare huurautos, afgeleverd direkt vanaf de luchthaven van Faro of bij uw accomodatie aan de Algarve.
www.autoverhuur-portugal.cc
Resultaten: 17      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.