Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Ruitersport
De paarden sportwinkel voor paard, pony, ruiter, amazone en menner. U kunt hier alles vinden voor de dressuur, spring en mensport.
www.ruitersport.com
Tuigonderdelen
Winkel met alles voor de menner en de mensport waaronder een ruim assortiment tuigen en tuigonderdelen.
www.tuigonderdelen.nl
Paardengedragstherapeut
Advies, training en cursussen bij probleemgedrag van paarden.
www.paardengedragstherapeut.nl
advertentie
Hippoplaza
Hippoplaza de paarden site met inhoud. Geen links maar directe informatie over paarden.
www.hippoplaza.nl
Fanclub Edward Gal
Officiele fanclub site van dressuur ruiter Edward Gal.
www.fanclubedwardgal.nl
Indigo Horsetraining
Lisanne Thomas is gespecialiseerd in klassieke dressuur en natural-horsemanship en het samengaan van deze twee stromingen.
www.indigohorse.nl
Stad en Lande Ruiters
Dit is de website van de Landelijke rijvereniging en ponyclub Stad en Lande ruiters Blaricum.
www.stadenlanderuiters.nl
De Blauwe Ruiters
Dit is de site van de paardenvereniging in Haren, Ze organiseren jaarlijkse activiteiten zoals onderlinge wedstrijden en ponykampen.
www.deblauweruiters.nl
Vrije Ruiters
Dit is de site van de Vrije Ruiters in Nederland. De doelstelling van de vereniging is het organiseren van activiteiten die verbonden zijn met de ruitersport. De activiteiten zijn bestemd voor kinderen en/of volwassenen.
www.vrijeruiters.nl
advertentie
Ruiterpad
Hier vindt je de mooiste paardensites! Ze hebben ook een forum en fotoboek.
www.ruiterpad.nl
Taonara
Al onze trainingen zijn gebaseerd op de biomechanica van paard en ruiter en de natuurkunde wetten welke van toepassing zijn.
www.taonara.com
Kleynruitersport
Verkoop van ruitersport artikelen.
www.ruitersport.org
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.