Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Bikko
Met deze infrarood cabine met oven heb je je eigen privť sauna thuis.
www.bikko.be/infrarood
Sauna Belgium
Algemene informatie en adressen van sauna's.
www.sauna-belgium.com
Tuinzaak
Webwinkel voor tuin en aanverwante artikelen. Of het nu een tuinscherm is voor meer privacy, een speeltoestel voor uitgebreid speelplezier of een buitenkeuken om tot een culinair hoogtepunt te komen, u vindt het hier.
www.tuinzaak.nl
advertentie
Homo Sauna
Dit is de online gay-sauna gids van BelgiŽ en Nederland.
www.homo-sauna.nl
Sauna Oase
De site van een sauna in Nederasselt. Maar liefst 16 verschillende sauna- en badfaciliteiten en de enige sauna in de omgeving die beschikt over twee (voor Nederland unieke) Finse blokhutsaunaís.
www.sauna-oase.nl
Sauna Gids
Op SaunaGids vind je alle informatie die je nodig hebt voor een geslaagde Sauna dag! Je vindt er zowel sauna's in BelgiŽ als in Nederland op terug.
www.saunagids.nl
Arak Wellness
De betaalbare infrarood sauna in Nijlen.
www.arakwellness.com
Sauna Finlandia
Sauna Finlandia in Ven-Zelderheide heeft 5 verschillende sauna's en een stoomkabine.
www.sauna-finlandia.nl
The Infrared Sauna Reference.
Objectieve informatie over de effecten van de infrarood sauna op uw gezondheid.
www.infrared-sauna-reference.com
advertentie
Sauna
Op deze site vindt je alles over verschillende soorten bestaande sauna's. Een aanrader!
www.sauna-saunas.eu
Chilloutbox
Ons concept is een sauna en eventueel bubbelbad kant en klaar bij u thuis geleverd.
www.chilloutbox.eu
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.