Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Beautyweb
Gids met informatie over nagels, make-up, huid, voeten en haar voor zowel professionals als consumenten.
www.beautyweb.nl
Edith's Beauty Corner
Edith's Beauty Corner in Den Helder staat voor: kwaliteit, service en ontspanning. U bent in deskundige handen bij een gediplomeerde schoonheidsspecialiste met meer dan 15 jaar ervaring.
www.edithsbeautycorner.nl
Nagelstudio Adele
Nagelstyliste in nagelverzorging te Veldhoven.
www.nagelstudioadele.nl
advertentie
Soorten Haartransplantatie
In principe zijn er drie vooraanstaande methoden voor haartransplantatie: de Micro FUE methode, de DHI methode en de Artas Robotic FUE methode.
visushaarkliniek.nl/behandelmethodes/haar/
Estheticienne
Vaktijdschrift voor iedereen die betrokken is met schoonheidsverzorging en cosmetica.
www.estheticienne.nl
MS Tanden Bleken
Weer witte tanden bij MS Tanden Bleken. Voor professioneel en 100% veilig tanden bleken, bent U bij onze tandenbleekstudio in Purmerend (Weidevenne) op het juiste adres.
www.mstandenbleken.nl
Permanente Make Up
Permanent Make Up accentueert uw ogen, wenkbrauwen of mond daar waar u het nodig is.
www.bogar.nl/makeup.html
Joelle Senden
Specialiste in permante make-up te Brussel.
www.joellesenden.com
Resultaten: 8      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.