Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

BRL SVMS-007
De Beoordelingsrichtlijn Veilig en Milieukundig Slopen (BRL SVMS-007) is de certificatieregeling voor professionele sloopaannemers.
www.veiligslopen.nl
J. De Boer Sloopwerken
J. De Boer Sloopwerken is gespecialiseerd in het demonteren van machines en tanken uit fabrieken.
www.jdeboersloopwerken.nl
Beelen Sloopwerken
Marktleider in Nederland op het gebied van sloop en groot in recycling en asbestverwijdering.
www.beelensloopwerken.nl
advertentie
Sloop Aannemers
Dit is de site van de Vereniging van Sloopaannemers (VS)ze is de belangenvereniging voor sloopaannemers in Nederland.
www.sloopaannemers.nl
Scheepssloperij Reitsma
Theo Reitsma Recycling heeft momenteel Nederlands modernste scheepssloperij.
www.reitsmarecycling.nl
H. V.D Broek Sloopwerken
Dit bedrijf is met name gespecialiseerd in sloopwerken.
www.hvdbroek.nl
Afbraakwerken
Hier vindt u informatie omtrent afbraakwerken.
www.afbraakwerken.nl
Coremans Groep
Coremans Groep verhuurt grondverzetmachines, transporteert deze, neemt grondwerk projecten aan, voert cultuur technische en organische werkzaamheden uit en voert sorteer en overslagwerkzaamheden uit.
www.coremans.com
Grondwerken De Mol
Dit is de site van het bedrijf Grondwerken De Mol, dat gespecialiseerd is in afbraakwerken.
www.grondwerkendemol.be/afbraakwerken.html
advertentie
Afvalcontainers
Levert afvaloplossingen vanaf 2m3 en verwerkt deze naderhand.
www.puinruimen.nu
Sloopwerken
Hier vindt u allerlei informatie oversloopwerken, asbestverwijdering, enzovoorts.
www.sloop-werken.info
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.