Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Sportpagina
Op deze site vind je duizenden sportlinks onderverdeeld in 53 dochterpagina's.
www.sportpagina.net
Sportnews
Het laatste sportnieuws online.
www.sportnews.nl
Wintersport.nl
Alles op het gebied van wintersport.
www.wintersport.nl
advertentie
Watersportverbond
Het Watersportverbond komt op voor de belangen van alle watersporters in Nederland. In totaal zijn er zon 500 verenigingen aangesloten .
www.watersportverbond.nl
Tobsportlog
Ook topsporters hebben hun mindere momenten. Een site waar elke dag nieuwe verhalen, foto's en filmpjes staan die met humor in de sport te maken hebben.
www.tobsportlog.nl
Supplement
De vergelijkingssite voor supplementen. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende voedingssupplementen te koop, waardoor het voor veel sporters lastig is een keuze te maken.
www.supplementenfacts.nl
Wielerlinks NL
Nieuws en achtergronden wielrennen.
www.wielerlinks.nl
Tuga Sportswear
Tuga Sportswear is de specialist in Portugese sportkleding. De sportkleding die Tuga Sportswear aanbiedt kenmerkt zich door een hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Tuga Sportswear levert rechtsreeks aan verenigingen, scholen en bedrijven.
www.tugasportswear.nl
Eurochalet
Boek je vakantiewoning online in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland dichtbij de bekende skigebieden.
www.eurochalet.nl
advertentie
Sevylo
Bent u op zoek naar een opblaasbare boot of kayak van hoogwaardige kwaliteit? Dan is een rubberboot of kajak van het merk Sevylor een uitstekende keuze! Op www.sevylor.nl vindt u onze complete collectie aan Sevylor producten.
www.sevylor.nl
Snowtrex
Voordelige en verzorgde wintersportreizen.
www.snowtrex-skireis.nl
Wedden op Toplinkjes.nl
Alles over wedden op het internet, stats en informatie over sport.
www.wedden.toplinkjes.nl
Resultaten: 38      Pagina: 1  2  3  4 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.