Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Nordicwalking Specialist
De specialist in Nordic Walking. Een geweldige webwinkel in Nordic Walking Artikelen. Aanbiedingen voor de laagste prijs. Bestel uw poles, tips, pads, handschoenen, tassen en rugzakken.
www.nordicwalkingspecialist.nl
Pluto Sport
Dit is de site van de goedkoopste sportwinkel van Nederland.
www.plutosport.nl
Sportshopper: Sportartikelen
Sportartikelen voor binnen- en buitensporten, goedkoop en snelle levering.
www.sportshopper.nl
advertentie
Budo Sportwinkel
Hier vindt je een ruim assortiment aan trainings artikelen voor de vechtsporter van hoge kwaliteit.
www.budosportwinkel.nl
Nihek
Sportwinkel gespecialiseerd in honkbal en softbal. Menige club in Nederland heeft gespeeld met knuppels en bijbehorende artikelen van deze shop.
www.nihek.nl
Sport Kids
Dit is de site van de internetsportwinkel voor de hele familie!
www.sportkids.nl
Sporttoko
Het adres voor sportvoeding, nordic walking poles, yogaballen, zwemkleding, sportbeha's, fietskarren, hardloopkleding, sportboeken en nog veel meer sportspullen om aan uw gezondheid te werken of voor een gezond verjaardagscadeau!
www.sporttoko.nl
Athlete
Dit is een online winkel voor al uw sportartikelen.
www.athlete.nl
Muscle Power
Musclepower is gespecialiseerd in krachtsport producten, meer specifiek dumbbells, barbells en krachtstations (te Zevenaar).
www.muscle-power.nl
advertentie
JBM Sport
Groot- en kleinhandel in sportkleding (te Lanaken).
www.jbmsport.com
Ruitersport
De paarden sportwinkel voor paard, pony, ruiter, amazone en menner. U kunt hier alles vinden voor de dressuur, spring en mensport.
www.ruitersport.com
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.