Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Stickerkoning
Wij drukken reclame die blijft plakken. We leveren de meest efficiente vorm van stickerreclame waar de prijs van adverteren niet tegenop kan.
www.stickerkoning.nl
Funstickers
Hier vindt je leuke stickers: van bumperstickers tot jampotstickers. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan nog veel meer vette, coole, handige, grappige en bijzondere stickers.
www.funstickers.nl
Allesoverstickers.nl
Informatieve website over het drukken van stickers.
allesoverstickers.nl
advertentie
Plakfoto.nl
Upload een foto naar deze site en vervolgens krijgt u binnen een paar dagen de foto als stickers in huis. Plakfoto biedt u de mogelijkheid stickers in allerlei snijvormen te bestellen van foto's, logo's, plaatjes of tekst.
www.plakfoto.nl
Sticker.nl
Hier kan je terecht voor allerlei soorten stickers in diverse maten en vormen.
www.sticker.nl
Sticker Unique
Zelfklevende muurstickers waarmee je in enkele minuten je kamer naar wenst decoreert. De stickers zijn zelfklevend, makkelijk aan te brengen en te herplaatsen: ideaal voor deuren, ramen of meubels.
www.stickerunique.com
Stickercompany
Producent van alle zelfklevende toepassingen op rol, op vel of los geleverd ook kleine oplagen.
www.stickercompany.nl
TPsign
Belettering, reclameborden, gevel- en lichtreclame.
www.tpsign.nl
Drukwerk Snel en Voordelig
Zorgt voor voordelig drukwerk: kleine en grote aantallen.
www.lastminuteprint.nl
advertentie
Printconcept
Op zoek naar kwaliteitsdrukwerk aan de scherpste prijzen? Dan bent u bij drukkerij PrintConcept.nl aan het juiste adres.
www.printconcept.nl
Spandoekie
Specialist in spandoeken, vlaggen, banieren, promotie en groot formaat printen.
www.spandoekie.nl
Topflyers
Topflyers is gespecialiseerd in flyers, posters, folders en visitekaartjes. Maar ook voor al uw overig en denkbaar drukwerk kunt u bij ons terecht.
www.topflyers.nl
Resultaten: 15      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.