Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Bureaustoel kopen
Wij zijn de enige fysieke bureaustoel winkel in Nederland Ergonomisch zitten is belangrijk voor je gezondheid
www.scholtenswerkplek.nl
Bureau Stoelen NEN
Op deze site toont Offex Projectinrichters u een overzicht met diverse NEN bureaustoelen van RH stoelen.
www.nenstoelen.nl
Partyverhuur Oldenzaal
Tenten huren? Tafels huren? Stoelen huren? Partyverhuur Oldenzaal, is het adres om van uw tuinfeest, bedrijfsfeest, jubileum, bedrijfsborrel, beursinrichting of promotie-activiteiten een grandioos succes te maken.
www.partyverhuuroldenzaal.nl
advertentie
Horeca Stoelen
Het online adres voor uw horecameubilair.
www.horeca-stoelen.nl
Goedkope Tabouret
Dankzij onze eigen import zijn wij in staat onze zadelkrukken en tabourets tegen een scherpe prijs aan te bieden. Koop uw kruk op wielen nu voordelig online.
www.goedkopetabouret.nl
Zadelkruk - Tabouret
Wij zijn gespecialiseerd in betaalbare verrijdbare krukken zoals zadelkrukken, zadelstoelen en tabourets. Al onze producten zijn van een zeer goede kwaliteit en geschikt voor intensief en dagelijks gebruik.
www.zadelkruk-tabouret.nl
Zadelkruk.nl
Levert zadelkrukken en zadelstoelen. Ergonomisch zitcomfort begint hier.
www.zadelkruk.nl
Zitzak
Ben je op zoek naar een comfortabele zitzak voor op kantoor, in de tienerkamer of lekker in de woonkamer? Dan zit je goed bij de webwinkel van Zitzakkenstore, we hebben namelijk een mooie selectie met zitzakken in allerlei vormen en maten.
www.zitzakkenstore.nl
Tabouret Benelux
Tabouret Benelux is het adres voor al uw zadelkrukken, zadelstoelen en tabourets. Al jarenlang mogen onze producten leveren aan kappers, zorginstellingen, schoonheidsspecialisten en particulieren in BelgiŽ en Nederland.
www.tabouretbenelux.com
advertentie
Zit Sta Bureau
Bij deze winkel haalt u de beste zit sta bureaus voor de scherpste prijs.
www.bureaustoelexpress.nl/bureautafels/zit-sta-bureau/
Goedkope Zadelkruk
Voorkom onnodige lichamelijke klachten bij langdurig in dezelfde houding werken. Koop nu een ergonomische zadelkruk tegen een betaalbare prijs.
www.goedkopezadelkruk.com
Meubelstad
Meubelstad is een meubelwinkel op het internet.
www.meubelstad.nl
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.