Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Surinamegids
Zoeken naar telefoonnummers, namen en adressen van personen en bedrijven in Suriname.
www.surinamegids.nl
Suriname appartementen
Aanbod vakantie-appartementen in Suriname en overzicht belangrijkste bezienswaardigheden.
www.surinameappartementen.nl
GO Suriname
Suriname is een land dat nog niet platgetreden is door het toerisme. Alhoewel het aantal bezoekers toeneemt, staat het toerisme nog in z`n kinderschoenen.
www.go-suriname.nl
advertentie
Consulaat Generaal Suriname
Met informatie over het aanvragen van een visum, het verlengen van paspoorten en het vernieuwen van rijbewijzen.
www.consulaatsuriname.nl
Surinaamse luchtvaartmaatschappij
Website van de officiele Surinaamse luchtvaartmaatschappij Surinam Airways.
www.slm.nl
Stageloket Suriname
Informatie voor studenten en organisaties ter voorbereiding op een stage in Suriname.
www.stageloketsuriname.nl
Suriname Hollidays
Suriname Holidays voor avontuurlijke reizen en bijzondere vakanties naar Suriname, Paramaribo en de Caribbean.
www.surinameholidays.nl
Suriname Chat
Suriname, Surinamers en Surinaamse zaken aan de waterkant.
www.suriname.nl
Party Pix Suriname
Party foto's uit de nightlife van Suriname waaronder partypics van de clubs Zsa Zsa Zsu Starzz havanna lounge en the Shack uit Paramaribo.
www.partypixsuriname.com
advertentie
Percelen Suriname
Uw bemiddelingsbureau als het gaat om het kopen en verkopen van percelen en huizen in Suriname.
www.percelen-suriname.com
Anda Suriname
Surinaamse geschiedenis met veel oude en nieuwe foto's, recepten enz.
www.suriname.nu
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.