Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Taxi Service Breda
Taxivervoer in, van, naar of binnen de regio Breda, maar ook vanaf of naar het vliegveld. Bekijk onze site voor actuele (lage) tarieven.
www.taxiservicebreda.nl
Taxi Groep Nederland: Breda en Roosendaal
Wij leveren Taxi service in Breda en Roosendaal. Ook in alle omliggende gemeente's zijn wij actief. Onze airportservice is een van de goedkoopste van West Brabant.
www.taxigroepnederland.nl
Taxi 2 Airports
Gespecialiseerd in taxivervoer van en naar de internationale en regionale luchthavens in binnen- en buitenland.
www.taxi2airports.nl
advertentie
Taxi Goedkoop Naar Schiphol
De discounter op taxi gebied, goedkoper kan haast niet voor een privé taxi.
taxigoedkoopnaarschiphol.nl
Taxi Haarlem Schiphol
Taxi Haarlem is een airport-, business-, shuttle-, taxi service die 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook tijdens feestdagen) tot Uw dienst staat.
www.hetaxihaarlem.nl
Taxi Bestellen
Goedkoop met de taxi naar Schiphol.
www.taxi-bestellen.nl
Taxi's
Hier kan u online taxi's bestellen door heel Nederland, uiterlijk 12 uur van te voren.
www.taxi.nl
Taxi Expo
Taxi Expo 2008 is het leidende taxi vakevenement in de Benelux en vormt het jaarlijkse trefpunt voor de Nederlandse personenvervoerder.
www.taxi-expo.nl
Sociaal Fonds Taxi
Sociaal Fonds Taxi vervult binnen de taxibranche de rol van toezichthouder en kenniscentrum op het gebied van opleidingen, arbo, veiligheid en CAO taxivervoer.
www.sociaalfondstaxi.nl
advertentie
Taxi
Goedkope taxi service met busjes tot acht personen. Vaste tarieven door heel Nederland.
www.goedkoopnaarschiphol.nl
Taxi naar Schiphol
Schipholtaxi vervoer en lokaal vervoer door heel Nederland.
www.taxi2move.nl
Taxi Haarlem
Wij opereren vanuit de regio Haarlem, maar brengen u desgewenst door heel Nederland en zelfs daar buiten.
www.taxi023.nl
Resultaten: 16      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.