Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Bellen.nl
Onafhankelijke en objectieve informatie over telefonie met actuele tariefvergelijkingen.
www.bellen.nl
TV-Telefonie-Internet
Online telecomshop voor internet, telefonie en TV. Vergelijk en bestel hier KPN, Digitenne, Tele2, UPC, Alice, Telfort, enz
www.tv-telefonie-internet.nl
GSMwinkeltje
Het overzichtelijkste gsm, abonnementen en telecom winkeltje.
www.gsmwinkeltje.nl
advertentie
123bell
Realiseer direct forse besparingen met 123bel. Internationaal bellen tegen bodemprijzen, zonder aanmelding of abonnement.
www.123bel.nl
Telecom rentcenter
Bij het Rentcenter op Schiphol kunt U terecht voor het tijdelijk huren van telefoons waarmee U mobiel bereikbaar blijft in landen waar de Nederlandse GSM niet werkt.
www.rentcenter.nl
Alcatel Lucent
Het bedrijf voor al Uw telecommunicatie oplossingen.
www.alcatel-lucent.nl
Rilex Multimedia Group
Dit is een verkoopsite van software, hardware, telecom en dvd's, met meer dan 10.000 artikelen.
www.rilex.nl
Vtu Telecom
Unlimited onbeperkt bellen voor een bedrag naar vast en mobiel.
www.vtu-telecom.nl
Resultaten: 8      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.