Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Luxe Safaritenten Verhuur op Camping
het verhuren van luxe ingerichte sfaritenten op campings in Nederland. Verkoop van deze tenten. Steigerhouten meubelen voor de inrichting.
www.stijlvol-kamperen.nl
Van der Schoot Partyverhuur
Van der Schoot partyverhuur is een professioneel bedrijf en is zeer goed met het verhuren van horecabenodigdheden voor een geslaagd feestje.
www.schoothorecaservice.nl
Huren Partytent
Wie zeker wil zijn van een geslaagd feest zal ongetwijfeld een tent of podium huren. De Zwart is al sinds 1907 actief in de verhuur van partytenten, groepstenten en podia voor binnen en buiten.
www.de-zwart-tenten.nl
advertentie
Skippy Rent
Verhuur van partytenten, speeltoestellen, geluidsinstallaties, machines en podiums.
www.skippy-rent.nl
KampeerSpullen
In onze shop vindt u kampeerspullen, accessoires voor de caravan, kampeeruitrustingen en alles wat u nodig heeft voor een leuke kampeervakantie.
www.kampeerwinkel.nl
Xales
Momenteel hebben we de volgende produkten in ons assortiment van het merk Grizzly Outdoor: paviljoen, pagodetent, partytent, terrasverwarming en diverse tuinmeubelen.
www.xales.nl
Obelink
Op deze site vindt u een aanbod van tenten, outdoor caravans, vouwwagens en accessoires, met informatie en kampeertips.
www.obelink.nl
De Wit
Dit is de site van een online verkoper van kampeer-, sport- en vrijetijdmateriaal.
www.de-wit.nl
BaseCamp
Dit is een ideale site voor als u op zoek bent naar kwaliteits kampeerartikelen voor het hele gezin.
www.basecamp.nl
advertentie
Nienhuis Tentenverhuur
Dit is een site van verhuur van diverse soorten tenten, partybenodigheden en complete cateringverzorging.
www.nienhuistentenverhuur.nl
Karsten Tenten
Hier vind je informatie over tenten, accessoires en andere outdoorartikelen.
www.karstententen.nl
Esvo Tenten
ESVO tenten staan voor betrouwbaarheid in duurzaam kamperen.
www.esvo-tenten.nl
Resultaten: 18      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.