Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Thaiportal
Het laatste nieuws, de lekkerste recepten, de mooiste foto's en nog veel meer voor iedereen die geinteresseerd is in Thailand.
www.thaiportal.nl
Bex Reizen
Vakanties naar Thailand voor een betaalbare prijs.
www.bex.nl
Kanom
Informatie, nieuws en bezienswaardigheden in Thailand vindt je bij Kanom.
www.kanom.nl
advertentie
Thailand Reisgids
Hier vindt je een online reisgids voor Thailand.
www.thailandreisgids.nl
Travel 2 Thailand
Een onafhankelijke informatieve reissite over Thailand. U vindt gedetailleerde bestemmingsinformatie, reistips en reissuggesties samengesteld door enthousiaste reisexperts die Thailand goed kennen.
www.travel2thailand.nl
Thailand Hotel
Accommodaties, hotels en resorts in Thailand boekt u hier goedkoop.
www.thailandhotel.nl
Thailand Reisforum
Dit is het Thailand Reisforum, deel je ervaringen en lees die van anderen.
thailand.reisforum.nl
Zuidoost-AziŽ Magazine
Zuidoost-AziŽ Magazine is hťt reismagazine over Zuidoost-AziŽ. Boordevol inspiratie en informatie over Thailand, IndonesiŽ, MaleisiŽ, Myanmar, Singapore, Vietnam, Laos, Cambodja, de Filipijnen en Brunei
www.zuidoostaziemagazine.com/thailand/
Bezoek Thailand
Thailand reizen op maat met unieke service uit Bangkok! Klik voor meer info.
www.bezoekthailand.com
advertentie
Vakantieverhuur In Chiang Mai
Geef uw vakantie het vorstelijke tintje dat het verdient en boek uw verblijf in Villa Paradise, Chiang Mai, Thailand.
www.paradise-development.com
Landenweb
Informatie over verschillende landen en eilanden.
www.landenweb.com
AMD Vastgoed
Voor een uitgebreid aanbod aan woningen in Spanje, ItaliŽ, Turkije, Bulgarije en Thailand
www.amdvastgoed.com
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.