Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Vakantie Informatie
Info over vakantiebestemmingen en toerisme landen in: Zuid-Europa, Noord-Afrika, Afrika, AziŽ.
www.vakantieinfo.com
Virtual Tour Texel
Een 360 graden virtuele vakantie over het mooie waddeneiland Texel.
www.texel-online.nl
Achterhoek Promotie
Toerisme links en evenementen agenda regio Achterhoek Liemers - Gelderland
www.achterhoek-promotie.nl
advertentie
Vakantie.Blogo.nl
Het online vakantiemagazine en blog over steden en over exclusieve bestemmingen.
www.vakantie.blogo.nl
Discover Ireland
Reisinformatie, aanbiedingen, kaarten: alles wat u nodig hebt om uw vakantie naar Ierland te plannen
www.discoverireland.com/nl
Welkom In Canada
Toeristische informatie over Canada.
www.welkomincanada.nl
Agritoerisme La Vallata
Een aangename vakantie in een familiale en vriendschappelijke sfeer. Rust, kunst, cultuur...
www.lavallata-umbria.it
Vakanties in Europa
Biedt u tal van toeristische websites aan over de populairste vakantiegebieden in Europa.
www.vakantiesineuropa.eu
Hoeve- en plattelandsvakanties
Hoevetoerisme in BelgiŽ, Nederland en Frankrijk. In een vakantiehoeve, vakantiehuis of Bed and Breakfast. Genieten van het platteland en het groen.
www.hoevetoerisme.eu
advertentie
Hoevetoerisme
Hoevetoerisme en plattelandstoerisme: verblijf op een hoeve in BelgiŽ en Nederland.
www.hoevetoerisme.net
Do It In Spain
Kom naar Spanje en ontdek alles over de Spaanse regioís, toeristische routes, kunst en cultuur, het traditionele voedsel en folklore en leer de Spaanse taal.
www.doitinspain.com
Toerisme Oost-Gelderland
Index van campings, vakantiehuisjes, hotels, restaurants in de Achterhoek en Liemers.
www.oost-gelderland.nl
Resultaten: 17      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.